LÆR MIG BEDRE AT KENDE HER

Min vision som fysioterapeut

Mit mål er altid, at du skal have det bedre når du går ud ad min dør, end du havde da du kom ind ad døren. Kan jeg hjælpe dig med at opnå det, er første delmål nået i din behandling.

Selvfølgelig er der altid først 100% succes, når du ikke længere behøver komme og få hjælp af mig.

Mit mål er altid at være så effektiv som muligt. Jo før jeg kan få dig tilbage til din normale tilstand, hvor du kan gøre alt det du plejer, jo bedre. 

Mit mål er altid at gå efter sagens kerne og roden til dit problem. I et samarbejde går vi din krop igennem, og finder det som er årsagen til dit problem.

Der hvor du mærker smerten,  er ikke der hvor dit problem sidder. Der hvor du mærker smerten, er der hvor noget er ‘kommet i klemme’, fordi noget andet ikke kan bevæge sig, eller fordi noget ikke arbejder som det skal.
Alt er en overbelastning, og mit job er at hjælpe dig med at få balance i tingene, så musklerne får frit spil til at arbejde som de skal, i den rækkefølge de skal. Når først man får det læst, forsvinder smerterne og generne som dug for solen.

Og det er ikke bare noget jeg siger. Jeg har flere eksempler på klienter, som er kommet humpende ind, efter uger i smerter, og kan løbe ud igen.

Finder vi først nøglen, løser resten sig. Uanset om problemet er to eller 22 år gammelt.

Kan jeg klare alt? Nej, ikke endnu. Men jeg lover dig for at jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at løse dit problem, og ellers finde en som kan hjælpe dig videre.

Jeg kan hjælpe dig med langt de fleste problemer, på nær diskusprolaps.
Mine spidskompetencer binder sig til fødder, ankler, knæ og hofter, men jeg kan sagtens hjælpe dig med et hold i nakken, eller en dårlig skulder.

Min historie som fysioterapeut

Jeg blev uddannet i sommeren 2013, hvor jeg skrev bachelor om knæproblemet Osgood-Schlatter.

Min karriere startede på en privat klinik på Nørreport, lige efter min uddannelse.
Imens jeg var på klinikken på Nørreport, var jeg tilknyttet DBU’s U-15 Landshold i 2 sæsoner, hvor jeg også var med til udvælgelsesturnering i Vejen, hvor jeg var eneste fysioterapeut til 100 14-årige drenge som havde 2 træningspas om dagen.

Derudover har jeg været vikar i 3 måneder i Brøndby IF’s ungdomsafdeling, og været en sæson hos et håndboldhold i Herlev.

I januar 2016 forlod jeg klinikken på Nørreport for at starte mit eget eventyr, og i sommeren 2016 gik vi 5 fysioterapeuter sammen og skabte FYSIO360, som jeg altid vil henvise til, hvis du har brug for hjælp i København.
Her var jeg medejer frem til april 2022, men er nu fuld tid i Fysioterapi Bornholm i Nexø, som jeg selv har stiftet.

Jeg forsøger hele tiden at videreuddanne mig, og gerne i flere retninger som jeg ikke ser så mange andre steder i landet. Her kan jeg nævne Gary Ward’s Anatomy in Motion og David Weinstock’s NeuroKinetic Therapy, som virkelig har rykket ved min opfattelse af mit eget fag.

Jeg er flere gange kommet i modvind, fordi jeg ikke er enig i mange af de konventionelle metoder og behandlinger, men jeg synes selv at mine klienters resultater meget beskriver det jeg laver, ned jeg nogensinde selv kan komme til.

Se blandt andet Liza’s historie eller nogle af mine cases på bloggen hvis du er nysgerrig.

Min personlige historie

Jeg er født og opvokset på Bornholm. Jeg er gift med Eva og har tvillingerne Isak og Nora, som vi fik i september 2019.

Min store drøm har altid været at blive pilot.
Men da jeg aldrig nogensinde ville få råd til at uddanne mig som pilot, flyttede jeg efter min værnepligt til København for at blive jagerpilot i Forsvaret.

Vi var 2 ud af 6 som kom igennem første optagelsesprøve. Men anden optagelsesprøve blev mit stop, og jeg fik at vide at jeg kunne komme tilbage 2 år senere.

På det tidspunkt havde jeg haft 1½ sabbatår, og jeg skulle i gang med en uddannelse.
Fysioterapeut har altid været i mit baghoved, så her faldt valget.
Lige fra starten følte jeg mig på rette hylde, ‘and the rest is history’.

Spidskompetencer

Fødder
Ankler
Knæ
Hofter
Biomekanik
Vejtrækning

Inspiration

Gary Ward
Anatomy in Motion
Chris Shritharan
Anatomy In Motion
David Weinstock
NeuroKinetic Therapy

Har du spørgsmål, så kan du stille dem lige her

Jeg elsker at få mails!

Så simpelt kan det siges, og du må altid skrive til mig!
Det er ikke sikkert jeg svarer med det samme, men jeg gør hvad jeg kan, for at svare på din mail hurtigst muligt. Det er også her du fanger mig bedst!

Du kan finde mig lige her