Har du brug for min hjælp?

Læs mere om min behandling nedenfor, eller book din tid med det samme

Har du brug for hjælp til smerter eller skader?

Når du kommer til behandling hos mig...

… bruger jeg en stor del af vores første møde på, at undersøge hvad der kan være årsagen til det problem du kommer med.

Lige meget hvor du har ondt, skal du tænke på det som et symptom.
En brik i puslespillet, som udgør dit problem. 

Din smerte er sjældent der hvor problemet faktisk er lokaliseret.

Det er min fornemmeste opgave at finde roden til  dit problem, og få den behandlet, så vi kan få dig tilbage på sporet igen.

Din smerte kommer frem det sted hvor din krop er allermest presset. Faktisk er den struktur som gør ondt din bedste ven – havde den ikke kunne holde det hele på plads, var du måske ikke engang i stand til at komme ind til mig.
Altså sådan sat helt på spidsen!

Min egen forventning til min behandling af dig er, at du skal kunne mærke en forskel fra du kommer ind ad døren, og til du går igen. Ellers er jeg ikke tilfreds, og ellers har jeg kigget det forkerte sted.

Jeg giver dig ikke lange udsigter, før du mærker effekt. Hvor andre ser lange udsigter, ser jeg muligheder. Et godt eksempel er Liza’s case, som du kan læse i bunden af denne side.

Jeg er derfor heller ikke bleg for, at give dig en tilfredshedsgaranti på din Første Konsultation hos mig.

Det vil sige, at hvis du ikke føler du har fået noget ud af vores møde, som du kan bruge til noget, skal du ikke betale en krone.

Benytter du dig af tilfredshedsgarantien indikerer du samtidig, at jeg ikke er den rigtige til at hjælpe dig med det problem du er kommet med, og så kan jeg ikke hjælpe dig yderligere.

Det skal du bestemt ikke have det skidt med. Jeg vil hellere hjælpe folk jeg ved jeg kan gøre noget for, og sende dig videre til en jeg ved kan hjælpe dig, hvis jeg ikke er det rigtige match.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Liza's historie: Fra dårligt gående til maratonløber på rekordtid

New York Marathon 2018 havde været et mål i horisonten i mange, mange måneder, og jeg havde trænet fornuftigt op og havde løbet over 25 km flere weekender i træk, da min hofte en aften som lyn fra en klar himmel gjorde frygtelig ondt et sted dybt inde i hofteskålen. 

Maraton-dagen var kun 6,5 uge væk og jeg kunne dårligt gå og slet ikke løbe. 

Panikken begyndte at brede sig og frustrationen. For den type skader tager gerne +3 måneder at få bugt med, kunne jeg Google mig frem til.

Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Nikolaj Ranfelt hos FYSIO360 og Nikolaj var heldigvis med på udfordringen: “at få mig på benene så hurtigt som muligt og klar til at løbe i mål i Central Park 5 uger efter“.

Mit første besøg hos Nikolaj den 26/9 var lidt spøjst – han rykkede rundt på mine fødder og bevægede knoglerne i fødderne (hvilket jo var lidt mærkeligt, når det var hoften, der var problemet), men efter nogle øvelser og mange runder gående rundt om briksen, gjorde det mindre ondt i hoften. Meget mærkeligt, men jeg var villig til alt for at komme til at løbe igen.

Udstyret med øvelser og Nikolajs tro på, at det kunne han godt fikse, gik jeg i gang med at lave øvelser for fødderne, svangen og storetåen.
Det var lidt svært at forstå, men det hjalp og efter hver behandling byggede Nikolaj på med flere øvelser, og langsomt begyndte jeg at løbe igen.

På 1,5 uge var jeg tilbage i løbeskoene, og efter bare 2 uger oppe at løbe 8 kilometer næsten uden smerter.
Det var næsten for godt til at være sandt.

Øvelser, fysioterapi med fokus på fødder og knogler i foden og små afmålte løbeture fik “langsomt” smerterne i hoften til at forsvinde. I virkeligheden gik det jo over al forventning og meget hurtigt (men det er jo svært at se, når man er midt i det)!

Faktisk havde jeg bygget en plan B ind i min “genoptræning” – jeg havde fået tid til en blokade i hoften (som sidste udvej) på en sportsklinik.

Lægerne på sportsklinikken kiggede vantro på mig, da jeg efter bare 3,5 uge endte med at takke nej til blokaden fordi jeg både kunne løbe og stort set var smertefri.

5. november 2018 stillede jeg til start i New York og gennemførte New York Marathon helt uden smerter i hoften. Med den skadeshistorik, var det nærmest et mirakel – og jeg er sikker på at det ikke var lykkedes uden Nikolajs kyndige hænder og indsats for at få mig på benene igen.

Det var en fantastisk oplevelse – ikke mindst fordi det få uger forinden havde set næsten umuligt ud.

TAK!

Kan jeg hjælpe dig? Spørg mig her

Jeg elsker at få mails!

Så simpelt kan det siges, og du må altid skrive til mig!
Det er ikke sikkert jeg svarer med det samme, men jeg gør hvad jeg kan, for at svare på din mail hurtigst muligt. Det er også her du fanger mig bedst!

Du kan finde mig lige her