Her er lige præcis det du leder efter

Tilmeld dig her: "Sådan bliver du super squatter - uden smerter i knæ eller ryg!"

Mit online webinar som jeg afholder på fredag d. 24. april 13:00-14:00. Tryk på billedet eller titlen og tilmeld dig med det samme.

Performance Optimering

Vil du vide hvordan du kan blive hurtigere, stærkere og mere udholdende, og på den måde få meget mere gavn af din træning?

Online foredrag: Sådan forbedrer du din performance - Hurtigt!

Online foredrag hvor jeg fortæller dig, hvad du skal gøre, for at finde ud af, hvordan du kan flytte dig fra dine fysiske bremseklodser, og åbne op for at din krops ressourcer bliver brugt bedre så du kan blive stærkere, hurtigere, mere udholdende og forebygge skader.

Bloggen

Er du interesseret i at få gode råd, høre om cases som måske ligner det, som du slås med eller måske læse mit tip til at vælge dine nye løbesko? Så er min blog lige noget for dig! Bloggen indeholder specifikke cases med hvad der hjalp mine klienter, hvad du skal være opmærkesom på når du køber løbesko, generelle gode råd og ting at tænke over. Der kommer løbende nye ting at læse, så husk at holde dig opdateret. Du kan også tilmelde dig mit nyhedbrev gennem rubrikken nedenfor, så får du en mail, når der kommer nyt indhold på bloggen.

Vil du bare gerne vide når der sker noget?

Altså når jeg tilbyder rabatter, laver foredrag, undervisning eller når der sker noget på bloggen? Så skal du bare trykke på billedet, og skrive dig op til mig nyhedsbrev.

Surf rundt på min hjemmeside

Du skal også være velkommen til bare at surfe rundt på min hjemmeside, og lære mig bedre at kende

Har du spørgsmål, så kan du stille dem lige her

Jeg elsker at få mails!

Så simpelt kan det siges, og du må altid skrive til mig!
Det er ikke sikkert jeg svarer med det samme, men jeg gør hvad jeg kan, for at svare på din mail hurtigst muligt. Det er også her du fanger mig bedst!